RawWWEWWE PPV

Primul meci anunțat pe card-ul Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2021

Se pare că a fost confirmat primul meci pe card-ul Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell din acest an. Rhea Ripley, își va apăra titlul feminin din RAW împotriva lui Charlotte Flair la „Iadul în Cușcă” duminică, 20 iunie 2021. Flair a devenit pretendenta #1 la centură, după ce a învins-o pe Asuka la RAW-ul din această săptămână.

S-a ajuns la acest meci după ce Rhea Ripley nu a reușit să o învingă pe Nikki Cross într-un 2-Minute Beat the Clock Challenge.

Meciul pentru titlul WWE va fi confirmat pe card săptămâna viitoare. La RAW-ul de săptămâna viitoare, Kofi Kingston se va înfrunta cu Drew McIntyre, iar câștigătorul respectivului meci, va obține o șansă la centura lui Bobby Lashley.

În ceea ce privește SmackDown-ul, planul este ca Jimmy Uso să se confrunte cu Roman Reigns pentru titlul Universal la Hell in a Cell, dar așa cum am relatat anterior, Vince McMahon a schimbat planurile inițiale pentru acest PPV așa că nu se știe încă 100%.

Acesta va fi ultimul Pay-Per-View al WWE în ThunderDome. Oficialii vor începe show-urile cu public live, din 16 iulie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.