GamesWWE

Lio Rush a fost scanat pentru WWE2K22

2K Games lucrează intens la viitorul joc video WWE2K22. Se pare că fostul superstar din WWE, Lio Rush, va fi disponibil în joc, deoarece a fost scanat în timp ce executa manevre în ring.

Lio Rush a fost concediat din WWE anul trecut, împreună cu alte câteva superstaruri și angajați datorită reducerilor bugetare provocate de pandemia Covid-19. De atunci, el și-a continuat cariera de wrestler și lucrează pentru MLW.

Patrick Gilmore, dezvoltatorul jocului, a menționat pe social media că peste 4.800 de animații noi au fost pregătite pentru joc. Sloganul 2K pentru WWE2K22 este „Hits Different”. În afară de un trailer care a fost difuzat la WrestleMania 37, nu se știu prea multe despre joc. De asemenea, nu a fost anunțată o dată de lansare a jocului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.