SmackdownWWE

Două nume importante promovate pentru ediția SmackDown-ului din 16 iulie 2021, cu public live

WWE a început deja să-și planifice show-urile din luna iulie, care se vor desfășura cu public live. Promovările locale din Houston, Texas, spun că Edge și Sasha Banks vor fi prezenți la ediția SmackDown-ului din data de 16 iulie 2021. Acesta ar fi primul show al WWE în prezența fanilor la capacitate maximă.

Banks nu a mai fost văzută la WWE TV de câteva săptămâni, iar Edge nu a mai apărut de la WrestleMania 37, unde Roman Reigns a făcut pin-ul în același timp pe el și Daniel Bryan.

De asemenea, oficialii speră ca John Cena să participe la SmackDown-ul de pe 16 iulie. Negocierile sunt în desfășurare dar încă nu s-a ajuns la un acord. Cena urmează să-și încheie filmările pentru seria Peacemaker de pe HBO Max, așa că ar trebui să fie disponibil până la acea dată.

Probabil, odată cu această apariție la SmackDown, Edge și Sasha Banks vor începe feud-urile pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.