RawWWEWWE PPV

The Miz este accidentat, posibil va lipsi mai multe luni

The Miz a pierdut un meci de tipul Lumberjack împotriva lui Damian Priest la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash. Meciul respectiv a inclus, de asemenea, multe persoane care au jucat rolul unor zombi. Din nefericire, The Miz a suferit o accidentare legită în timpul confruntării. Bineînțeles că The Miz nu a fost „devorat” cu adevărat de zombi, dar oficialii ar putea folosi acest amănunt pentru a-l ține departe de acțiune.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat despre prejudiciul suferit de The Miz la WrestleMania:Backlash. Nu se cunoaște gravitatea acestuia, dar The Miz ar putea sta departe de ring pentru o lungă perioadă de timp.

„Tot ce știu este că The Miz are ruptură de ACL, dar nu cunosc gravitatea situației. Am auzit că ar putea fi o ruptură parțială, deci s-ar putea să nu fie atât de grav. Dacă are o ruptură completă de ACL, asta înseamnă că trebuie supus unei intervenții chirurgicale și, probabil 7-8 sau 9 luni va sta pe bară. La 40 de ani, nu este o accidentare tocmai ușoară. Se va întoarce, sunt sigur de asta, dar va avea mult timp liber. Să sperăm că ruptura este parțială și se va putea recupera mai repede. Accidentarea lui este legită!”.

Nu este plăcut faptul că The Miz a suferit o accidentare, mai ales în timpul unui meci Lumberjack. Rămâne de văzut când va reveni The Miz, însă asta ar putea dura ceva timp.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.