SmackdownWWE

Este posibil ca John Cena să revină curând în WWE

Există zvonuri conform cărora John Cena ar reveni la WWE TV în cadrul SmackDown-ului din data de 16 iulie 2021. Dave Meltzer a raportat că într-adevăr se discută despre întoarcerea lui Cena, de aceea au apărut aceste zvonuri. Nu se știe însă dacă Cena și WWE au ajuns la un acord.

SmackDown-ul din 16 iulie 2021, va fi primul show TV săptămânal al WWE în prezența publicului live de la începutul pandemiei. Datorită faptului că, cei de la FOX au insistat ca WWE să primească fanii la show-urile săptămânale, se dorește, de asemenea, un rating mai mare decât cel normal. Revenirea unui superstar precum John Cena va aduce cu siguranță un plus important show-ului.

În plus, oficialii WWE au anunțat că vor organiza un turneu în 25 de orașe pentru a sărbători revenirea fanilor la show-urile lor. Până acum au fost confirmate următoarele evenimente:

SmackDown – 16.07.21 în Houston, TX;
WWE Money in the Bank – 18.07.21 în Fort Worth;
Monday Night RAW – 19.07.21 în Dallas.

Se presupune că Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an va avea loc în Las Vegas.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.