SmackdownWWE

Aleister Black a revenit la SmackDown pentru a începe un feud

În această săptămână la SmackDown, Apollo Crews și-a apărat titlul Intercontinental într-un meci de tipul Fatal 4-Way împotriva lui Big E, Kevin Owens și Sami Zayn.

A fost un meci plin de acțiune. Big E l-a executat pe Crews cu un „Big Ending” la finalul meciului, dar „omandantul” Azeez l-a scos din ring pe Big E înainte să facă pin-ul. Big E a scăpat de Azeez, dar înainte să intre în ring pentru a face prin-ul pe Apollo, luminile din arenă s-au stins iar Aleister Black și-a făcut apariția. Black l-a executat pe Big E cu un „Black Mass” apoi Crews a făcut pin-ul și așa a reușit să-și păstreze centura. Show-ul s-a încheiat cu Aleister privind de pe rampă cum Apollo Crews sărbătorea victoria alături de Azeez.

La episodul SmackDown-ului de săptămâna viitoare, Jimmy și Jey Uso vor lucra împreună pentru prima dată după un an împotriva The Street Profits.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.