SmackdownWWE

Dolph Ziggler vorbește despre relația cu Vince McMahon

Dolph Ziggler se află în WWE din 2004, timp în care a reușit să-i câștige încrederea șefului său, președintele și CEO-ul companiei, Vince McMahon.

Fostul campion Tag Team din Smack a discutat cu Ryan Satin de la FOX Sports, despre mai multe subiecte. În timpul interviului, Ziggler a vorbit despre relația sa cu Vince. El a menționat că între cei doi există o încredere pe care foarte puține superstaruri o au cu McMahon și asta este grozav. Știe că se află la doar un meci distanță de a fi un Main Eventer.

„Știu cum trebuie să câștig încrederea în relația mea cu Vince. Am obținut-o acum câțiva ani și sunt foarte mândru de asta. Cu toate astea, fac tot ce pot ca să-i câștig încrederea zilnic. Dacă greșesc, lucru pe care îl fac tot timpul, spun: „Îmi asum, e vina mea. Nu se va mai întâmpla asta data viitoare.” Omule, efectiv Vince urăște curajul meu. În toți aceștia ani am ajuns să îl înțeleg. El mă provoacă pentru a face lucruri pe care știe că pot să le fac și sunt foarte încântat de asta.”

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !