RawWWE

WWE a sistat push-ul unui Superstar din RAW

Se pare că WWE a sistat planurile pentru Humberto Carillo, deoarece el nu a fost prezent la RAW-ul din această săptămână.

Inițial, Carillo trebuia să un feud pe termen lung cu Sheamus, însă Ricochet i-a luat locul. PWInsider a raportat că motivul pentru care Humbero Carillo nu a fost prezent la show-ul brand-ului roșu este pentru că pur și simplu Vince McMahon a decis să se concentreze pe Ricochet în acest moment.

Trebuie să remarcăm faptul că, Carillo a fost rănit în săptămâna trecută în timpul meciului cu Sheamus. Humberto a căzut agresiv în afara ring-ului și a avut probleme la ridicare. Meciul a fost oprit iar Sheamus a fost anunțat câștigător, deoarece planul era ca el să obțină victoria.

Nu se cunosc detalii cu privire la starea de sănătate a lui Carillo în urma incidentului de săptămâna trecută, dar se pare că, cel puțin deocamdată, nu va fi implicat în programul lui Sheamus.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.