WWEWWE PPV

WWE Money in the Bank 2021 va avea loc în iulie cu public live

Cei din WWE au suprins pe toată lumea anunțând că Hell in a Cell, care de obicei avea loc în octombrie, se va desfășura în iunie. Se presupune că următorul Pay-Per-View va fi Money in the Bank. O parte din fani nu sunt încântați de această decizie și s-au temut că MITB nu va mai avea loc anul acesta.

Andrew Zarian de la Mat Men Wrestling Podcast a abordat acest subiect pe Twitter, oferind și o dată. Zvonul este că WWE Money in the Bank 2021 va avea loc pe 18 iunie alături de public live. Nu se știe locația evenimentului.

Rămâne de văzut ce va face WWE în această situație. Se pare că oficialii au luat măsuri pentru a readuce fanii în arene și a începe turneele. Money in the Bank ar putea fi un prilej foarte bun pentru ca fanii să „inaugureze” revenirea turneelor.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !