WWEWWE PPV

WWE Hell in a Cell 2021 nu va mai avea loc în octombrie

În timpul Pay-Per-View-ului WrestleMania:Backlash, WWE a anunțat care va fi următorul eveniment al companiei, luând prin surprindere fanii. Cu siguranță, Universul WWE se gândea la cu totul un alt PPV, însă se va „dezlănțuii iadul”.

Hell in a Cell s-a desfășurat întotdeauna în luna octombrie. Toate cele 12 ediții ale HIAC de până acum au avut loc atunci. În 2018, show-ul a fost pe 16 septembrie, din anumite motive, dar de regulă trebuia să fie în octombrie. În acest an lucrurile s-au schimbat, deoarece WWE Hell in a Cell va avea loc pe 20 iunie.

Va fi foarte interesant să vedem ce impact va avea această schimbare asupra Pay-Per-View-urilor viitoare. Acum altceva va avea loc în octombrie. Faptul că WWE deține numele de Halloween Havoc, ne dă de gândit.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.