WWEWWE PPV

Tyson Fury a fost în backstage la WrestleMania:Backlash

Tyson Fury și WWE au o relație foarte stânsă în ciuda aparențelor. Deși nu a fost promovat pentru o apariție, el este întotdeauna binevenit în companie.

Tyson Fury și fiul său au fost în backstage la WrestleMania:Backlash. Cei din WWE au postat pe Twitter fotografii cu Tyson și băiatul lui alături de Rey Mysterio și Vince McMahon. Oficialii au descris acest moment ca fiind un vis devenit realitate pentru fiul lui Tyson Fury.

Rămâne de văzut dacă Fury va reveni în curând în ring-ul WWE. Întotdeauna este posibil acest lucru, pentru că de multe ori a spus că își dorește un meci împotriva lui Drew McIntyre. O înfruntare între cei doi trebuia să aibă loc anul trecut, dar planurile au fost date peste cap datorită pandemiei Covid-19.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.