WWE

Sheamus îl trolează pe John Cena în mediul online

Se pare că Sheamus a decis să se distreze pe seama lui John Cena. Campionul United States a postat pe Twitter o fotografie cu el și Cena din 2019, atunci când a încercat rutina unui antrenament al lui Cena pentru o singură zi. Rutina conținea stretching, metoda barbell snatch și altele.

Un video cu respectivul antrenament a fost publicat pe canalul de YouTube al lui Sheamus „Celtic Warrior Workouts”. În descrierea fotografiei de pe Twitter, Sheamus a spus: „Iată o imagine cu cel mai bun campion United States și John Cena.”

Desigur, Cena a deținut titlul United States de 5 ori, în timp ce Sheamus este la al 3-lea Title Run de genul, după ce l-a învins pe Riddle la WrestleMania 37.

John Cena și Sheamus au lucrat mult timp împreună în ring, Sheamus devenind pentru prima dată campion WWE după ce l-a învins pe Cena în cadrul Pay-Per-View-ului TLC 2009 într-un meci de tipul Tables.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !