RawWWE

Becky Lynch pare pregătită să revină în WWE

Becky Lynch pare să fie pregătită pentru a reveni în ring, deoarece se află într-o formă fizică incredibilă, la doar câteva luni după ce a născut.

S-a zvonit că Lynch ar reveni la WrestleMania 37 pentru un segment cu Bayley, dar asta nu s-a întâmplat, fie a fost doar un zvon, fie planurile s-au schimbat.

O fotografie cu Becky Lynch postată recent pe contul de Instagram @DeadBoysFitne indică faptul că ea s-a antrenat din greu și pare să fie într-o formă chiar mai bună decât atunci când și-a luat concediu în urmă cu mai bine de un an.

Nu se știe încă care sunt planurile pentru Lynch odată ce revine la WWE TV, dar oficialii încă mai speră ca ea să o înfrunte pe Ronda Rousey la WrestleMania 38 în Dallas, însă alte persoane din companie consideră că acest meci ar fi mai potrivit pentru WrestleMania 39 în Los Angeles, deoarece acesta este orașul natal al lui Rousey.

Trebuie să remarcăm faptul că Becky Lynch nu a pierdut niciodată titlul feminin din RAW. Aceasta a renunțat la centură în aprilie anul trecut, așa că ar putea exista un storyline gata pregătit pentru ea să se îndrepte către respectivul titlu care în prezent este deținut de Rhea Ripley.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !