WWE

WWE va începe turneele pentru Live Event-uri în iulie

Întrucât în această săptămână vor fi puse în vânzare bilete pentru show-urile AEW din Florida/Texas, și cei din WWE se pregătesc să reia Live Event-urile.

Andrew Zarian, de la Mat Men Podcast, relatează că WWE intenționează să înceapă turneele pe 16 iulie. Încă nu se știe în ce orașe se vor desfășura show-urile, dar acestea vor începe cu roster-ul din SmackDown.

După cum am raportat anterior, WWE caută locații pentru SummerSlam 2021, iar Madison Square Garden este luată în considerare. Acum că vaccinurile anti Covid-19 sunt disponibile pentru oricine dorește și restricțiile au fost relaxate, se pare că lucrurile vor reveni la normal în ceea ce privesc turneele sportive și de divertisment în viitorul foarte apropiat.

Evenimentul AEW Double Or Nothing care va avea loc pe 30 mai, se va desfășura în prezența fanilor (cu capacitate maximă) la Daily’s Place.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.