RawWWE

Motivul pentru care Jeff Hardy pierde meciurile; Planuri importante pentru Jinder Mahal

Unul dintre subiectele controversate în urma RAW-ului din această săptămână, este înfrângerea lui Jeff Hardy într-un meci care în estență a fost squash în fața lui Jinder Mahal care a revenit la WWE TV.

S-a speculat că Hardy va fi „îngropat de WWE”, pentru că îi va expira contractul. O sursă din WWE a oferit detalii despre acest subiect, spunând că Jeff va mai rămâne în companie pentru 2-3 ani. În timpul unui interviu acordat anul trecut, Hardy a spus că a semnat un nou contract cu WWE și că are în plan să revină la melodia de intrare „No More Words” odată ce vor reîncepe turneele.

Trebuie remarcat faptul că, este încă în plan schimbarea melodiei și nici pe departe Jeff Hardy nu va fi „îngropat” de către WWE. S-a raportat că pur si simplu oficialii folosesc talentele prin rotație, așa că unii wrestleri vor fi mutați în backburner pentru moment. Același lucru s-a întâmplat și cu superstaruri precum Angel Garza, Humberto Carillo și Nikki Cross. După ce au stat luni de zile pe margine, WWE începe să-i acorde push lui Garza și Carillo, iar Cross urmează să revină în curând la RAW pentru a interacționa din nou cu Alexa Bliss.

În ceea ce îl privește pe Jinder Mahal, planul este ca el să primească un push semnificativ care să-l ajute în build-upul unui eventual feud cu Drew McIntyre în vara acestui an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.