WWE

John Cena va produce și povesti „WWE Evil” pe Peacock

John Cena se pregătește pentru noul său proiect legat de WWE. În cursul zilei de ieri s-a anunțat faptul că o nouă docu-serie legată de WWE va debuta pe Peacock. „WWE Evil” este numele noii serii povestită și produsă exclusiv de Cena.

Seria este descrisă ca o „expunere psihologică distractivă în mintea celor mai diabolici antagoniști din istoria WWE și impactul lor asupra culturii de masă.”

Premiera show-ului nu a fost dezvăluită, dar trebuie să remarcăm faptul că Peacock face anunțuri zilnice. În prezent, acesta este singurul show legat de WWE care a fost anunțat, însă lucrurile s-ar putea schimba.

Oficialii au încheiat un acord cu Peacock pentru a muta WWE Network pe United States Streaming Serice. Parteneriatul a fost anunțat în luna ianuarie a acestui an și a început din luna martie.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !