WWE

Ideea actuală a WWE pentru Eva Marie

Eva Marie a apărut la RAW-ul de săptămâna trecută prin intermediul unei vignete video. Același lucru s-a întâmplat și la show-ul din această săptămână, fiind difuzate două materiale video cu Marie. Atenția fanilor a fost captată, aceștia întrebându-se ce urmează pe viitor.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că Eva Marie va fi un super model. Această schimbare va face parte din evoluția gimmick-ului anterior pe care Eva Marie l-a avut în WWE în 2017.

„Ideea este ca Eva Marie să ajungă un super-model care a muncit din greu pentru acest stadiu, fiind o celebritate care dorește să ajute alte persoane. Deci, este babyface, foarte ciudat.”

Noul gimmick al lui Eva Marie seamănă cu cel Emmalution pe care oficialii l-au încercat pentru câteva promo-uri ale lui Emma. Emma a făcut un promo live, înainte de a scăpa de acel gimmick. Acum, Eva Marie va face tot ce știe mai bine pentru a interpreta acest personaj.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.