SmackdownWWE

SPOILER: WWE are un plan important pentru The Uso

Se pare că WWE are planuri importante pentru The Usos în următoarele luni. În urmă cu câteva luni am raportat faptul că Jimmy Uso se va alătura în cele din urmă stable-ului lui Roman Reigns. La SmackDown-ul de săptămâna trecută, oficialii au început să indice acest lucru prin segmentul de deschidere și de închidere a show-ului.

WrestlingNews relatează că în următoarele luni, Jimmy și Jey Uso vor rămâne alături de Reigns, câștigând titlurile Tag Team din SmackDown în postura de babyface. Acest lucru înseamnă că Dolph Ziggler și Robert Roode ar trebui să „predea” titlurile unei echipe babyface relativ curând. Cei doi sunt programați să-și apere centurile împotriva lui Rey și Dominik Mysterio la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash, pe 16 mai.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !