AlumniWWE

Numele lui Daniel Bryan a fost exclus din noul video al WWE

În timpul celui mai recent episod din „WWE After the Bell”, unde a fost invitat WALTER, campionul United Kingdom a enumerat câțiva wrestleri cu, care i-ar plăcea să intre în ring.

În respectivul podcast, WALTER i-a menționat pe Finn Balor, Daniel Bryan și Cesaro. Cu toate acestea, în clipul postat pe canalul de YouTube al WWE, numele lui Bryan a fost exclus.

Totuși, acest lucru nu ar trebui interpretat deoarece este posibil ca cineva din departamentul web al WWE să fi greșit, pentru că, compania încearcă, de obicei, să nu aducă în discuții superstaruri care nu mai sunt sub contract.

Așa cum am raportat weekend-ul trecut, oficialii speră ca Bryan să semneze un nou contract. El a fost scos din storyline cu puțin timp în urmă, fiind „alungat” din SmackDown după ce a pierdut meciul pentru titlul Universal împotriva lui Roman Reigns, însă poate reveni la RAW sau NXT pentru ca în cele din urmă să-l vedem din nou în Smack, reluându-și feud-ul cu ”The Big Dog”.

Începând cu minutul 3:30 din videoclipul de mai jos, WALTER vorbește despre posibilii săi adversari iar numele lui Bryan a fost scos prin editare.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.