WWEWWE PPV

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam 2021 ar putea avea loc mai devreme

Pay-Per-View-ul SummerSlam este considerat unul dintre cele mai importante evenimente anuale din WWE, pe lângă WrestleMania, Royal Rumble și Survivor Series. De asemenea, la show-ul din acest an, fanii vor fi prezenți.

În ultimele luni s-a raportat că WWE va relua turneele după SummerSlam, iar fanii vor participa la show-urile TV și PPV-uri în viitor. Se presupune că majoritatea țării va fi vaccinată până atunci. Cu toate acestea, având în vedere pandemia Covid-19, lucrurile se pot oricând schimba.

De regulă, WWE organiza Pay-Per-View-ul SummerSlam la mijlocul sau sfârșitul lunii august. WrestleVotes raportează că prezența fanilor nu este afectată, și menționează că oficialii au găsit 3 sau 4 locații pentru show-ul care ar putea avea loc mai devreme decât de obicei.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.