WWEWWE PPV

Data Pay-Per-View-ului WWE Extreme Rules 2021 a fost dezvăluită

Atât data, cât și locația Pay-Per-View-ului WWE Extreme Rules din acest an, au fost dezvăluite. PWInsider a raportat că respectivul eveniment va avea loc pe 18 iulie și se va desfășura în Yuengling Center din Tampa, Florida.

În ultima lună s-a raportat faptul că WWE intenționează să aibă fani prezenți la SummerSlam în luna august. Deși data și locația nu au fost încă stabilite, show-ul ar avea loc în aer liber. De asemenea, oficialii speră să înceapă din nou turneele full-time după acest eveniment, dar lucrurile se pot schimba datorită pandemiei Covid-19.

Dacă totul decurge bine, Extreme Rules ar putea fi ultimul Pay-Per-View în absența fanilor. Următorul PPV din WWE va fi WrestleMania:Backlash, pe 16 mai, urmat apoi de Money in the Bank pe 20 iunie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.