AlumniWWE

CM Punk vrea să aibă rolul de director creativ în Wrestling?

CM Punk nu a mai lucrat într-un meci de Pro Wrestling din 2014 și, deși a trecut aproape un deceniu de când s-a întâmplat asta, fanii încă speră ca el să revină.

Fostul campion WWE a făcut o sesiune de Q&A pe contul său de Twitter, unde a primit diverse întrebări de la fani. Un fan l-a întrebat pe Punk dacă ar fi interesat de un rol de director creativ pentru o promoție de wrestling.

El a răspuns: „Aș asculta această propunere”. Punk a tot dat fanilor răspunsuri de acest gen în ultimii ani. Nu ar spue „Nu” unei reveniri în wrestling, dar este mulțumit cu viața pe care o are acum și nu urmărește promoțiile pentru a se întoarce din nou în business.

În schimb, este dispus să asculte orice ofertă care este bună atât din punct de vedere financiar, cât și pe partea de storyline.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.