WWE

Jason Jordan a primit un nou rol în WWE

De când a fost scos din ring datorită unei accidentări la gât, Jason Jordan lucreaza ca agent și producer în WWE. Jordan a suferit o intervenție chirurgicală la gât în 2018. Procedura se numește microdiscectomie cervicală posterioară minim invazivă. De atunci el nu a mai primit acordul să lupte.

PWInsider raportează că președintele din WWE Nick Khan, face diverse modificări la mai multe departamente ale companiei.

Mark Carrano, care a dispărut din cauza incidentului cu sacul de gunoi cu Mickie James, fusese ajutorul lui John Laurinaitis în departamentul de relații cu talentele. Arbitrul John Cone, care avea un rol în plus față de cel de arbitru, se află acum în acel departament și este mâna dreaptă a lui Laurinaitis.

Cel puțin una sau două persoane mai fac parte din respectivul departament. Odată ce Laurinaitis a fost mutat în acest departament, au fost făcute modificări în rândul producătorilor.

S-a relatat că lui Jordan i s-a oferit un nou rol și responsabilități mai mari preluând fostul rol al lui Laurinaitis ca producător principal. Acest lucru înseamnă că Jason Jordan supraveghiază toți ceilalți producători la evenimente. Producătorii ajută superstarurile să-și asocieze meciurile.

În cele din urmă, Adam Pearce a fost mutat în cadrul companiei în ultimele săptămâni, dar rolul său exact nu este confirmat încă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.