RawWWE

Braun Strowman a stabilit un nou record la RAW

Braun Strowman a avut multe de făcut în cadrul RAW-ului din această săptămână. De asemenea, el a stabilit un nou record.

Show-ul a început cu un meci de tipul Handicap între Strowman vs. T-Bar și Mace, apoi ”The Monster Among Men” a făcut echipă cu Drew McIntyre contra foștilor membri Retribution într-un meci Tag Team, iar în Main Event-ul serii s-a înfruntat cu McIntyre într-un meci individual.

Braun l-a învins pe Drew și, astfel, a câștigat dreptul de a fi adăugat în meciul pentru titlul WWE dintre actualul campion Bobby Lashley și McIntyre în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania:Backlash, Main Event-ul devenind acum un meci de tipul Triple Threat.

Cei de la WWE Stats & Info au menționat pe Twitter că Strowman a devenit primul Superstar din ERA modernă care a concurat în meci individual, Tag Team și Handicap în aceeași seară.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.