AlumniWWE

Andrade se va lupta cu un fost campion WWE în luna iulie

Andrade are programat unul dintre primele sale meciuri post-WWE care va fi împotriva fostului campion WWE Alberto Del Rio. Meciul dintre cei doi va avea loc la un eveniment de Pro Wrestling în McAllen, Texas, pe 31 iulie. Del Rio a confirmat acest lucru în timpul unui interviu recent pentru Super Luchas.

De asemenea, la respectivul eveniment vor participa și fostele Superstaruri din WWE Kalisto, Primo și Epico.

Vă reamintim că, Andrade a cerut rezilierea contractului cu WWE luna trecută și, deși la început a fost refuzat, în cele din urmă oficialii i-au îndeplinit dorința chiar în noaptea Pay-Per-View-ului FastLane.

Del Rio trebuia să fie judecat pentru a-și afla sendința după ce a fost acuzat de răpire și agresiune sexuală în urma unui incident cu fosta sa iubită în octombrie anul trecut. Procesul va avea loc pe 3 mai în San Antonio.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.