WWE

Adam Pearce a primit un nou rol în WWE

Președintele WWE Nick Khan, a făcut diverse modificări la mai multe departamente din companie. Jason Jordan a primit un nou rol în companie, iar lui Adam Perce i s-a atribuit un alt rol, însă nu se știa exact despre ce era vorba.

PWInsider raportează că responsabilitățile lui Pearce în backstage sunt mai mari, deoarece noul său rol este de Director al Live Event-urilor.

În trecut, WWE a mai avut persoane în acest rol pentru a supraveghia evenimentele Live și a se ocupa de turnee. Acesta pare a fi un alt semn că WWE se pregătește de un Live Event și dicută despre o strategie pentru a reveni la turnee.

Michael Hayes avea acest rol, dar de când cu pandemia Covid-19, el a produs angle-uri în Main Event și storyline-uri pentru Roman Reigns în SmackDown.

Trebuie să remarcăm faptul că Adam Pearce este în continuare producător și ajută alți producători pentru meciurile lor.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.