RawWWE

Charlotte Flair nu mai este suspendată de către WWE

La o săptămână după ce WWE a anunțat că a suspendat-o pe Charlotte Flair, ea a fost prezentă la RAW-ul de seara trecută. Flair a fost „suspendată pe termen nelimitat” și amendată cu suma de 100.000$ pentru agresarea arbitrului Eddie Orengo.

Sonya Deville a spus la show-ul din această săptămână că Adam Pearce a fost puțin cam dur și că nu a auzit ambele variante ale poveștii înainte de a lua decizia respectiv.

Flair a spus că este conștientă de acțiunile sale și își cere scuze fanilor, oficialilor și lui Orengo pentru „pasa ei copilărească”.

Deville a spus că Flair nu mai este suspendată după ce și-a plătit amenda. Orengo i-a acceptat scuzele lui Charlotte, dar i-a cerut scuze la rândul său pentru că a făcut o greșeală săptămâna trecută.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.