SmackdownWWE

Roman Reigns atinge un target important în WWE

Roman Reigns a primit din nou rolul de Superstar de top atunci când a revenit la WWE TV în cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam, în august anul trecut, după ce a lipsit câteva luni, cu puțin timp înainte de WrestleMania 36.

Reigns l-a învins pe ”The Fiend” Bray Wyatt la evenimentul WWE Payback 2020 și, astfel, a devenit campion Universal. De atunci, el și-a păstrat centura în urma meciurilor cu Jey Uso, Kevin Owens, Daniel Bryan și Edge.

Title Reign-ul lui ”The Big Dog”, are acum 237 de zile. Mai impresionant de atât este target-ul recent pe care l-a atins în WWE. Dacă combinăm primul reign a lui Roman, care a durat 63 de zile cu actualul său reign, reise că el a deținut titlul de peste 300 de zile.

Roman Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui Daniel Bryan la SmackDown-ul de săptămâna viitoare. Aparent, cariera lui Bryan în SmackDown este pusă în joc.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.