SmackdownWWE

Meci pentru titlul Universal anunțat pentru SmackDown-ul de săptămâna viitoare

Cesaro și-a încheiat feud-ul cu Seth Rollins la SmackDown-ul din această săptămână. Daniel Bryan și Cesaro au câștigat un meci Tag Team împotriva lui Seth Rollins și Jey Uso, după ce Rollins l-a lăsat singur în meci pe partenerul său. După meci, Cesaro l-a învârtit ce Jey Uso în jurul ring-ului, pentru al face pe Roman Reigns să vină și să-i accepte provocarea unui meci pentru titlul Universal.

La sfârșitul SmackDown-ului, dorința lui Cesaro și Bryan a fost îndeplinită, Reigns venind în ring pentru a aborda provocarea lui Cesaro. ”The Big Dog” a refuzat provocarea lui Cesaro, deoarece consideră că Cesaro nu este de nivelul lui, însă i-a lansat o provocare lui Bryan pentru că nu-l suportă.

Un meci pentru centura Universală între Roman Reigns vs. Daniel Bryan va avea loc la SmackDown-ul de săptămâna viitoare. Reigns a spus că vrea ca Bryan să dispară și să nu îl mai vadă niciodată în SmackDown. Bineînțeles, Daniel a acceptat provocarea.

Acest lucru pare să indice două chestii: Daniel Bryan ori își va încheia cariera full-time, ori va fi mutat în RAW. Contractul lui Daniel cu WWE expiră în câteva luni iar el a vorbit deschis despre încheierea carierei sale în ring, dar și-a exprimat interesul de a avea meciuri ocazionale pentru alte promoții.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.