SmackdownWWE

Aleister Black a apărut la SmackDown-ul din această săptămână

După câteva luni de absență de la WWE TV, revenirea lui Aleister Black a fost indicată la SmackDown-ul din această săptămână. Într-un promo video, Black a vorbit despre „monștrii” (oamenii) care îl privesc și a spus că aceștia și-au transformat proprii copii în monștri și că oamenii ar trebui să fie arși de pe Pământ.

Acest lucru pare să confirme că Black va reveni în ring ca și heel iar concepția pe care a avut-o Vince McMahon despre el în urmă cu câteva luni s-a schimbat. Aleister a fost unul dintre wrestlerii care au primit push în RAW anul trecut.

Push-ul lui Black a fost sistat odată cu excluderea lui Paul Heyman din funcția de director exclusiv al RAW-ului. Aleister a fost în cele din urmă mutat în SmackDown, însă repede scos de la WWE TV în perioada în care soția sa din viața reală, Thea Trinidad (Zelina Vega), a fost concediată din companie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.