SmackdownWWE

Contractul lui Daniel Bryan cu WWE expiră în curând

Revenirea lui Daniel Bryan în ring a fost un miracol în spatele căruia s-a aflat multe vizite la medic și antrenamente intense pentru a primi acordul să lupte din nou. Actualul contract a lui Bryan cu WWE va expira în câteva luni și asta îi face pe fani să se întrebe ce se va întâmpla cu el.

Bryan a făcut cunoscut faptul că următorul său acord va fi probabil mai accesibil în ceea ce privește aparițiile. El vrea să-și încheie cariera, dar nu are intenția de a se retrage. Daniel vrea să lupte până la 70 de ani, dar nu o va face full-time.

BT Sports a discutat recent cu Daniel Bryan, care a spus: „Contractul meu se încheie relativ curând. Încă încerc să-mi dau seama ce vreau să fac cu viața mea.”

Contractul lui Bryan cu WWE ar urma să expire în luna septembrie a acestui an. Asta înseamnă că fanii l-ar mai putea vedea în ring câteva luni în timp ce el își va da seama ce urmează să facă pe viitor.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.