WWE

Ronda Rousey anunță că este însărcinată

Ronda Rousey a postat un nou videoclip pe canalul ei de YouTube, în care face un anunț important, va deveni mamă pentru prima dată. Rousey și soțul ei, Travis Browne, vor deveni părinți în luna septembrie. În videoclip sunt prezentate și imagini cu ultrasunete. Felicitări minunatului cuplu!

În ultimii ani, Ronda a tot spus că își dorește să fie mamă și ăsta a fost unul dintre principalele motive pentru care și-a luat timp liber din WWE.

Rousey nu a mai fost văzută la WWE TV și nu a mai lucrat într-un meci de când a pierdut titlul feminin din RAW în fața lui Becky Lynch într-un meci de tipul Triple Threat la care a participat și Charlotte Flair în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 35 din 2019.

UPDATE: Se pare că la scurt timp după ce a făcut incitantul anunț, Ronda Rousey a șters videoclipul pe care îl încărcase pe contul ei de YouTube. Nu se știe de ce ea a ales să facă acest lucru. Poate că Rousey va edita ceva la respectivul clip și îl va uploada din nou.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.