RawWWE

Randy Orton a suferit o accidentare la RAW-ul din această săptămână

WWE promovase un meci între Randy Orton vs. Braun Strowman pentru RAW-ul din această săptămână, acesta fiind primul meci individual între cei doi, dar confruntarea nu a mai avut loc și totul se datorează unei decizii luate de Vince McMahon.

În schimb, ”The Viper” Randy Orton a avut un meci individual împotriva lui Riddle la show-ul de seara trecută. Bryan Alvarez a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că Orton a suferit o accidentare în timpul meciului respectiv.

„Nu știu amploarea celor întâmplate, dar Randy Orton s-a accidentat la umăr. Cei doi se luptau în colțul ring-ului iar Riddle a vrut să execute un exploder și, desigur, Randy nu a primit manevra. El a blocat manevra, s-a tras înapoi și a lovit dramatic cu pumnul iar din acel moment nu și-a mai putut folosi brațul drept. Loviturile de antebraț le executa cu brațul stâng, care nu arăta deloc bine. Cei doi au reușit să execute un superplex de pe corzile ring-ului iar când Randy a căzut și-a zdruncinat și mai tare umărul.”

Riddle a obținut victoria. Meltzer a subliniat faptul că trebuia ca suplex-ul să fie pe ce-a de-a doua coardă a ring-ului, nu de sus. Randy Orton a dus meciul la bun sfârșit, dar nu se cunoaște cât de grav este prejudiciul lui.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.