RawWWE

Charlotte Flair a fost amendată și suspendată pe termen nelimitat de către WWE

Cei din WWE au anunțat că, Charlotte Flair a fost suspendată pe termen nelimitat și amendată cu suma de 100.000$ pentru comportament neprofesionist.

Bineînțeles acesta este un storyline iar amenda și suspendarea vin în urma unui atac asupra arbitrului după ce Charlotte a pierdut meciul împotriva lui Asuka în Main Event-ul RAW-ului din această săptămână. Campioana feminină din RAW, Rhea Ripley, a privit tot momentul de la marginea ring-ului.

Fiind frustrată în urma înfrângerii, Charlotte a atacat brutal un arbitru după ce nu a reușit să o învingă pe Asuka. Charlotte Flair nu a mai învins-o pe Asuka de când i-a oprit streak-ul de victorii la WrestleMania acum câțiva ani. Asuka a fost ajutată de Rhea pentru a obține victoria la RAW-ul de seara trecută.

Toate cele întâmplate par să ducă la un meci de tipul Triple Threat pentru titlul feminin din RAW, între Rhea Ripley, Charlotte Flair și Asuka la Pay-Per-View-ul din luna mai sau iunie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.