WWEWWE PPV

WrestleMania 38 va avea loc tot pe parcursul a două nopți?

Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 a avut loc pe parcursul a două nopți, datorită faptului că respectivul eveniment a fost mutat din Tampa, Florida, în WWE Performance Center, fără public live.

Ediția WrestleMania din acest an trebuia să aibă loc pe SoFi Stadium din Inglewood, California, dar din cauza faptului că nu s-a permis prezența fanilor, compania a mutat show-ul pe Raymond James Stadium din Tampa, Florida. De asemenea, WrestleMania 37 trebuia să aibă loc doar într-o noapte, dar evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două nopți.

Astfel, au existat două ediții consecutive a PPV-ului WrestleMania care nu s-au desfășurat doar într-o noapte. Oficialii au confirmat la începutul acestui an că WrestleMania 38 va avea loc duminică, 3 aprilie 2022 pe AT&T Stadium din Dallas, Texas, iar WrestleMania 39 va avea loc duminică, 2 aprilie 2023 pe SoFi Stadium din California.

După ce și Mania 37 a fost un PPV de două nopți, fanii s-au împărțit în două tabere. Unora le-a plăcut acest lucru, altora nu. WrestleVotes relatează că, planurile actuale sunt ca WrestleMania 38 să aibă loc într-o singură noapte.

Chiar și așa, după cum bine știm, în WWE planurile se pot schimba oricând.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.