SmackdownWWE

Următorul adversar al lui Roman Reigns a fost indicat la SmackDown-ul din această săptămână

Episodul din această săptămână a show-ului SmackDown, a început cu un segment cu Paul Heyman, campionul Universal Roman Reigns și Jey Uso.

Cesaro, care a câștigat recent meciul împotriva lui Seth Rollins la WrestleMania 37, a venit către ring în timp ce Reigns și aliații săi erau pe cale să plece.

Se pare că, Cesaro va fi următorul superstar care va primi o șansă la titlul Universal deținut de ”The Big Dog”, în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania:Backlash.

După pauza comercială, Cesaro a spus că vrea un meci împotriva lui Roman la SmackDown-ul de seara trecută, chiar dacă centura nu este pusă în joc. Dorința lui Cesaro nu a fost îndeplinită dar, a primit un meci împotriva lui Jey Uso.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.