WWE

Planul WWE pentru Aleister Black

Se pare că, oficialii intenționează să-l readucă pe Aleister Black înapoi la WWE TV. PWInsider relatează că WWE a înregistrat promo-uri în această săptămână pentru revenirea lui Black în ring. Aleister nu a mai fost văzut la TV de anul trecut, dispariția sa având loc în perioada în care soția lui din viața reală, Zelina Vega, a fost concediată.

Respectivele promo-uri sunt despre copilăria lui Black, așa că este posibil ca gimmick-ul său să fie puțin modificat. Aleister Black a fost unul dintre superstarurile care primeau push atunci când Paul Heyman era director exclusiv în RAW, însă push-ul a fost oprit odată cu excluderea lui Heyman din această funcție.

Conform rapoartelor recente, se pare că WWE îi va acorda lui Black un push cel puțin pe termen scurt și, dacă totul decurge bine poate va continua.

Nu se știe când va reveni Black la WWE TV, dar cu siguranță acest lucru se va întâmpla în cele din urmă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.