WWE

Keith Lee spune că se pregătește intens pentru revenirea în WWE

Cariera lui Keith Lee în WWE a luat o turnură neașteptată. El era programat să câștige titlul United States la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an în urma meciului Triple Threat împotriva lui Bobby Lashley și Riddle, dar a fost scos de la WWE TV. De mult timp nu se mai știe nimic de Lee, iar fanilor le lipsește.

Keith Lee a postat un mesaj pe contul său de Twitter pentru fani. Acesta le-a spus că îi este foarte dor de ei și se pregătește intens pentru întoarcerea în ring.

Nu se știe exact care este situația lui Keith Lee în WWE. El a promis că fanii vor afla ce s-a întâmplat la un moment dat. Până atunci, nu putem decât să așteptăm și să sperăm că va reveni din nou pe calea cea bună.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.