WWE

WWE se pregătește să călătorească din nou full-time

WWE nu a mai reușit să facă turnee de mai bine de un an datorită pandemiei Covid-19. Prezența fanilor la WrestleMania 37 ne-a rămas în minte, dar cu toate astea ne întoarcem în ThunderDome fără fani prezenți fizic până la SummerSlam 2021. Se pare că, compania se pregătește să călătorească din nou.

Președintele WWE, Nick Khan, a acordat recent un interviu pentru Variety, în timpul căruia a fost întrebat despre planurile companiei. El a confirmat că urmează surprize, așa că trebuie să fim atenți.

Un lucru important pe care trebuie să-l știți este că, odată ce WWE va călătorii din nou, o va face full-time.

„Pot împărtăși orice planuri? Rămâneți aproape. Dar să știți că odată ce ne întoarcem pe drum, vom rămâne pe drum full-time. Nu vreau să dau alte detalii. Abia a trecut WrestleMania. Am simțit că trebuie să facem acest lucru pentru fani. Așadar, vom oferii noutăți în curând.”

Pandemia pare că se mai domolește și lumea revine ușor, ușor la normal. Rămâne de văzut cât durează ca WWE să înceapă din nou să anunțe Live Event-urile, dar acest lucru ar trebui să se întâmple în următoarele câteva luni, odată ce oficialii pun totul la punct.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.