SmackdownWWEWWE Main EventWWE PPV

Când a decis WWE să-l adauge pe Daniel Bryan în Main Event-ul de la WrestleMania 37?

Daniel Bryan a transformat Main Event-ul planificat pentru WrestleMania 37 într-un meci de tipul Triple Threat. Acest lucru nu se afla în planul inițial al meciului, dar ”The Big Dog” era de la bun început programat să-l câștige.

Conform Fightful Select, oficialii au decis să-l implice pe Bryan în Main Event-ul de la WrestleMania 37 acum mai bine de peste o lună. Ideea propusă a fost acceptată cu entuziasm și pusă în practică în săptămâna Pay-Per-View-ului WWE Fastlane din acest an.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în brand-ul albastru acum că Mania a trecut. Lucrurile sunt foarte interesante pentru oficiali, deoarece uneori pot re-face storyline-uri vechi, dacă putem spune așa. Vom vedea ce se întâmplă cu Daniel Bryan și Edge după ce Roman Reigns a făcut pin-ul pe amândoi în același timp la WrestleMania 37.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.