WWEWWE PPV

Randy Orton dezvăluie câți bani a cheltuit pentru ca familia lui să participe la WrestleMania 37

WWE a decis să deschidă cea de-a doua seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, cu un feud care se desfășoară de câteva luni de zile, este vorba despre Randy Orton vs. ”The Fiend” Bray Wyatt.

Echipamentul lui Orton a fost unul special, de culoarea alb-roșu. De asemenea, ”The Fiend” avea un look puțin schimbat, care era în esență look-ul pe care l-a avut înainte să i se dea foc la WWE TLC în decembrie anul trecut. Wyatt și-a făcut intrarea, ieșind dintr-o cutie muzicală uriașă deschisă de Alexa Bliss, și nu a lucrat în cea mai mare parte a meciului.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când Bliss a ieșit din cutia respectivă având ceva pe cap din care îi „curgea venin”, ceea ce i-a distras atenția lui ”The Fiend”, iar Randy l-a executat cu un RKO și a făcut pin-ul.

După meci, ”The Viper” a dezvăluit prin intermediul contului său de Twitter faptul că a cheltuit suma de 20.000 de dolari pentru ca familia lui să participe la Mania 37.

Orton a spus: „WM. Istoric. Unde, doar aici, la #wwe, puteți vedea spectacolul! De asemenea, am fost taxat cu 20 de mii de dolari pentru ca familia mea (soția și cei 5 copii) să-l poată vedea pe tatăl lor cum se luptă cu un demon…și CÂȘTIGĂ!”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.