WWEWWE PPV

De ce nu a revenit Becky Lynch la WrestleMania 37?

Becky Lynch a indicat o revenire în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 37 pe parcursul ambelor nopți, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Au existat planuri pentru întoarcerea ei iar totul era pregătit.

Au fost, de asemenea, rapoarte conform cărora WWE plănuia să o includă pe Bayley în revenirea lui ”The Man”. Bayley, a avut câteva segmente interesante în timpul Mania 37, dar în loc de Becky, și-a făcut apariția The Bella Twins.

S-a tot căutat motivul pentru absența lui Becky Lynch de la ediția WrestleMania din acest an, iar o sursă din companie a spus că, ”oficialii au discutat și pregătit totul în acest sens, dar nu s-au decis niciodată”. Se pare că oficialii au amânat întoarcerea lui Lynch, deoarece sunt de părere că acesta va avea un impact mai mare la un moment dat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.