RawWWEWWE Main EventWWE PPV

A fost anunțat Main Event-ul de la WrestleMania:Backlash; Membrii Retribution sunt de partea lui MVP?

A fost stabilit Main Event-ul de la următorul Pay-Pay-Per-View al WWE, intitulat WrestleMania:Backlash. Drew McIntyre va avea un rematch cu Bobby Lashley pentru titlul WWE. Adam Pearce a organizat un meci de tipul Triple Threat între McIntyre, Randy Orton și Braun Strowman la RAW-ul din această săptămână.

Drew a câștigat meciul, făcând pin-ul pe Orton. După meci, T-Bar și Mace l-au atacat pe McIntyre în timp ce MVP se uita de pe rampă. Show-ul a luat sfârșit iar crainicii se întrebau ce rol a avut MVP în acest atac.

Deocamdată, Lashley vs. McIntyre este singurul meci confirmat pe card-ul evenimentului WrestleMania:Backlash. PPV-ului WWE Backlash din acest an i-a fost adăugat numele „WrestleMania” ca o modalitate de a atrage mai mulți abonați pe Peacock.

WrestleMania:Backlash va avea loc în WWE ThunderDome la Yuengling Center din Tampa, duminică 16 mai.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.