WWEWWE PPV

The Bella Twins a revenit la WrestleMania 37

WrestleMania este un eveniment care include de obicei una sau două surprize. În cea de-a doua noapte a WrestleMania 37, fanii au avut parte de o mare surpriză înainte de începerea Main Event-ului.

Prezentatorii show-ului, Hulk Hogan și Titus O’Neil, și-au făcut apariția pe rampă pentru a le mulțumi fanilor prezenți pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida. Apoi Bayley a venit și ea spunând că vrea să vadă artificiile. Dorința i-a fost îndeplinită, iar în tot acest timp Michael Cole se plângea că este epuizat după ce a comentat timp de două nopți WrestleMania 37.

Deodată, The Bella Twins și-a făcut apariția. Bayley le-a făcut idioate și i-a spus lui Nikki Bella că John Cena nu se află aici. După această afirmație, Nikki Bella a lovit-o pe Bayley iar Brie a continuat atacul.

Bayley a rămas întinsă pe rampă în timp ce Bella Twins, Hulk Hogan și Titus O’Neil se bucurau. Acesta a fost un mod destul de interesant de a o folosi pe Bayley, mai ales după ce au existat atât de multe zvonuri despre revenirea lui Becky Lynch.

Revenirea The Bella Twins în ring ar avea loc la un moment dat în această toamnă. Rămâne de văzut dacă apariția de la Mania 37 va concretiza ceva.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !