WWEWWE PPV

Becky Lynch indică că va reveni în această seară la WrestleMania 37

Se pare că Becky Lynch nu s-a întors în ring pe parcursul primei seri a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, așa cum sperau majoritatea fanilor. Nu trebuie să ne îngrijorăm, mai avem o seară din respectivul eveniment.

Înainte de WrestleMania 37, ”The Man” a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în descrierea căreia se afla mai multe cuvinte aleatorii din care reieșea „Night One”. Lynch, a făcut același lucru pe Twitter, după ce prima parte a Mania a luat sfârșit, dar de această dată a indicat că va reveni în cea de-a doua seară.

Nu suntem siguri dacă indiciul lui Becky este real, pentru că l-a finalul tweet-ului ea a spus: „Glumesc!”. Apoi, le-a felicitat pe Sasha Banks și Bianca Belair pentru meciul lor senzațional din Main Event.

Mai devreme sau mai târziu, Becky Lynch va reveni în companie. Acest lucru a fost confirmat de președintele WWE, Nick Khan, care a spus, de asemenea, că și Ronda Rousey se va întoarce.

Cu siguranță fanii așteaptă cu nerăbdare ca Becky Lynch să revină, dar ar putea fi nevoiți să aștepte până după WrestleMania 37.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.