WWEWWE PPV

Prognoza meteo nu este favorabilă pentru WrestleMania 37

Suntem la doar câteva ore distanță de prima parte a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, iar fanii se întreabă cum va fi prognoza meteo în cele două nopți pe parcursul cărora se va desfășura evenimentul. În plus, se așteaptă ca 25.000 de fani să fie prezenți pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida.

Conform Weather.com, prognoza pentru această noapte nu arată prea bine. Vor fi furtuni sporadice și izolate. La începutul show-ului, temperatura va fi de 79°F (26°C) și apoi va scădea la 74°F (23°C).

Nici ziua de mâine nu va arăta deloc bine, deoarece sunt așteptate furtuni pe tot parcursul zilei, cu precipitații izolate în timpul ediției Mania 37. Temperatura la începutul show-ului va fi în jur de 73°F (22°C), scăzând la 71°F (21°C) până la sfârșitul PPV-ului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.