WWEWWE PPV

Becky Lynch oferă un mare indiciu asupra revenirii sale la WrestleMania 37

Becky Lynch a postat o fotografie foarte interesantă pe contul ei de Instagram, indicând practic că se va întoarce în ring la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37.

Dacă ne luăm după prima literă a fiecărui cuvânt din descrierea fotografiei, reiese „NIGHT ONE”, deci se pare că ea va fi prezentă la show-ul din această seară. De asemenea, locația unde a fost făcută poza, este Tampa, Florida.

Așa cum am raportat în cursul zilei de ieri, planul este ca la Mania să existe un segment ”Ding Dong, Hello!” cu Bayley, care va fi întreruptă de Lynch, aceasta intrând în arenă cu un camion.

Becky Lynch nu a mai fost văzută la WWE TV din aprilie anul trecut, după ce a aflat că este însărcinată. La vremea respectivă, ea deținea titlul feminin din RAW, dar sarcina a obligat-o să renunțe la centură așa că i-a înmânat-o lui Asuka.

Trebuie să menționăm faptul că, Vince McMahon spera încă din octombrie anul trecut, ca Becky Lynch să poată reveni la WrestleMania. Iată că, acest lucru se va întâmpla.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.