WWE

Paul Heyman dezvăluie dacă va mai rămâne în WWE după ce contractul actual îi expiră

În prezent, Paul Heyman are un rol grozav la WWE TV. El este consilierul special al șefului tribal, Roman Reigns, dar orice lucru bun trebuie să aibă „un sfârșit” cândva.

Heyman a fost exclus din funcția de director exclusiv al RAW-ului, dar se află încă sub contract pentru talente. Se pare că respectivul contract se va încheia în următoarele câteva luni.

În timp ce discuta cu Richard Deitsch de la Sports Media, Paul Heyman a fost întrebat dacă intenționează să rămână în WWE. El speră ca relația cu oficialii să continue, dar încearcă să evite să vorbească public despre contractele sale.

„Înclin să cred că sigur va fi așa. Întotdeauna am încercat să evit să-mi negociez contractele în mod public. Totuși, înțeleg de ce unii oameni o fac. Când am părăsit WWE, în 2006, am fost prima persoană căruia nu i s-a spus „îi dorim mult succes în planurile sale de viitor.” Nimeni nu știa că mi-am terminat socotelile cu compania. Acest lucru a rămas între mine și Vince McMahon, pentru că am simțit că nu este treaba nimănui la momentul respectiv. De aceea, nici WWE nu a anunțat nimic. Pur și simplu nu cred că este de niciun folos ca WWE și Paul Heyman să negocieze un contract prin intermediul mass-media. Nu ajută pe nimeni. Nu pentru asta sunt făcut. Sunt un regizor și producător de talente, ofer divertisment fanilor. Nu cred că pentru asta captez atenția publicului.”

Paul Heyman va fi în colțul lui Roman Reigns la WrestleMania 37. Contractul său cu WWE va expira înainte de următorul eveniment anual important al companiei. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi ultima ediție a WrestleMania la care va fi prezent Heyman. Evident, el nu și-ar dori ca acest lucru să se întâmple.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.