Hall of FameSmackdownWWE

Cât a costat ținuta pe care a purtat-o Seth Rollins la ceremonia WWE Hall of Fame din acest an?

Pe lângă faptul că este un wrestler de top, Seth Rollins este cunoscut și pentru vestimentația elegantă pe care o abordează. Cu toate acestea, Rollins nu cheltuie mulți bani pe haine, până la urmă are o familie de întreținut.

Rollins a purtat un costum „înflăcărat” la ceremonia WWE Hall of Fame din acest an. ”The Messiah”, arăta bine în costum atunci când a fost surprins de cameramani. Avem detalii despre costul ținutei lui Seth, care a fost surprinzător de accesibil.

Haina costumului ”Skinny Flame Double Breasted” se vinde la prețul de 95$, dar în prezent poate fi achiziționată cu 57$. Pantalonii asortați costumului, costă, de obicei, 45$, dar acum pot fi cumpărați cu 27$.

Nu știm sigur dacă Seth Rollins a plătit prețul integral al acestui costum, dar chiar dacă a dat 140$ pe ținuta pentru ceremonia WWE Hall of Fame, i-a stat destul de bine. În acest moment puteți achiziționa respectiva ținută la doar 84$.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.