AlumniWWE

Andrade a primit o ofertă pentru un meci în timpul weekend-ului cu WrestleMania 37

Lui Andrade i-a fost acceptată cererea de reziliere a contractului cu WWE fără a avea nicio clauză de neconcurență adăugată. Astfel, poate lucra în orice meci își dorește cât mai curând posibil. S-ar putea ca asta să se întâmple în acest weekend.

Potrivit Fightful Select, ”El Idolo” a fost contactat pentru un meci în timpul weekend-ului în care are loc Pay-Per-View-ul WrestleMania 37. Compania care l-a ofertat pe Andrade nu a fost dezvăluită, dar nu este WWE.

„Andrade a fost contractat cu privire la posibile apariții în weekend-ul în care se desfășoară WrestleMania 37, nu de către WWE. Nu suntem siguri dacă a fost încheiat un acord între cele două părți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Andrade în continuare. Există câteva show-uri care se vor desfășura în acest weekend, inclusiv primul house-show al AEW în această seară. Cu siguranță, ar fi o surpriză neașteptată pentru fanii AEW dacă Andrade își va face apariția. Cu toate astea, nu ar avea prea mult sens să-și irosească debutul la un house-show, așa că am putea exclude All Elite Wrestling.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.